5 Kasım 2013 Salı

Yeni tat Nudo



NUDO
Dünyaca ünlü, milyonların “EVET” dediği Noodle lezzeti artık Özde Nudo, Moral Gıda güvencesi ve Eriş un tecrübesi ile harmanlanarak piyasaya sunulmuştur. Özde NUDO Kıvırcık Erişte çeşitli Noodle lezzetleriyle Türk halkının beğenisini kazandı. Körili, Soğanlı, Domatesli, Sebzeli ve Etli çeşitleriyle Özde NUDO Kıvırcık Eriştenizi Hazırlamak sadece 3 dakikanızı alacak. Hazırlama süresinin bu kadar kısa olması da halkımızı cezbeden taraflarından sadece biri. Bununla birlikte, Özde NUDO hiçbir yapay koruyucu, renklendirici, lezzet arttırıcı katkı maddesi içermiyor. Özde NUDO ‘yu kolayca birçok marketten temin edebilirsiniz. Kısa süreli öğünlerde, öğle yemeğinde, akşam yemeğinde kısacası istediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz her an Özde NUDO’yu gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz.


Peki, Özde NUDO’yu nasıl hazırlayacağız?


Bir ocağınız, bir tencereniz, bir kaseniz, çatal-kaşığınız varsa yapmanız gereken “ÖZDE NUDO” paket çeşitlerinden istediğinizi seçmeyle işe başlamaktır. Tencereye koyduğunuz 300 ml su kaynamaya başladığında paket içindeki erişteyi ve 1 dakika sonrasında paketten çıkan sos, çeşnili yağ ve kurutulmuş sebzeleri tencereye atınız. 2 dakika daha birkaç kere karıştırarak pişirmeye devam ediniz. Sonrasında bir kaseye aktardığınız NUDO’nuzu afiyetle yiyiniz.


Bununla birlikte “kaynatmakla, ocak başında durmakla, bulaşık yıkamakla zaman kaybedemem” diyorsanız; Nudo, “Bardak” seçeneğiyle imdadınıza koşuyor. Özde Nudo Bardak ürünlerinden birini seçiniz. Bardak NUDO’nun kapağını yarım açarak içerisinde bulunan sos, çeşnili yağ ve kurutulmuş sebze paketlerini açıp bardağın içerisine, “kıvırcık erişte blokunun” üzerine aktarınız. Üzerine ambalaj üzerindeki işaret çizgisine kadar kaynatılmış su ekleyip yarım açtığınız kapağı kapatmış olarak 3 dakika bekleyiniz. Sonrasında güzelce karıştırdığınız NUDO hazır demektir. Nudo hem elinizi hem de içinizi ısıtacak. Keyifle tüketip bu besleyici ve yararlı lezzetin tadına varabiliriz. Dışarıda yemek için onca para vermek yerine Özde NUDO’yu alıp oturduğumuz yerden sadece 3 dakika içinde hazırlayarak yemeğimizi yiyebiliriz. Siz de bir an önce bu lezzeti denemek istemez misiniz?

poşet nudo
Nudo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder