12 Kasım 2013 Salı

Nudo Denemek İster Misiniz?


poşet nudo
Nudo


Vakit nakittir sözünü çok sık kullandığımız şu günlerce olmasa olmaz olan tek şey yemek. Sürekli koşturmaca içinde geçen günler içinde karnımız doysun diye kimi zaman tadı tuzu olmayan ama pratik diye kimi zaman da yüksek kalorili şeyler yiyerek öğünleri geçiştiriyoruz. Peki buna bir çözüm gelmeyecek mi?

Son zamanlarda adını sık sık duyduğumuz bir isim var aslında. Nudo. Nedir diye sorarsanız makarnanın daha lezzetli ve daha çabuk hazırlanan hali diyebiliriz. Yurtdışında çok popüler olan ve artık Türkiye’ye de Moral Gıda öncülüğü ile getirilen bu erişte benzeri yemek büyük küçük demeden herkesin kalbini kazanacağa benziyor.

Nudo’nun en çok dikkat çeken özelliği tartışmasız ki kolay hazırlanabilir olması. Sadece su ve 3 dakika ile hızlı yaşamamı içinde son derece lezzetli öğünler elde edebiliyoruz. Bir kaç dakikam daha var derseniz de evinizde kolayca hazırlayacağınız soslar ve tariflerle bu yemeği çok daha leziz hale getirmeniz mümkün.

Özellikle öğrencilerin sınav zamanlarında, yalnız yaşayanların öğle veya akşam yemeklerinde, iş temposu yüksek olan çalışanların öğle aralarında gününü hatta belki de günlerini kurtaracak bir tad!

Hemen akıllara bir soru geliyor ve bizleri ‘’Acaba sağlıklı mı?’’ diye şüpheye düşürüyor. Tamamen doğal ve katkısız ürünler ile hazırlanan Özde Nudo ile korkusuzca lezzetin tadını çıkartabilirsiniz!

Üstelik sizleri başka malzemeleri bulma ya da hazırlama zahmetine de sokmadan paketinin içinde yine doğal ürünler hazırlanmış taze baharatlar ve yağı ile kendinize en hızlı yoldan ziyafet çekebilirsiniz!

Eğer bugün ne yesem diye düşünüyor ve hala bulamadıysanız sizlere uzak doğudan getirdiği bir esinti ile yeni nesil erişte Özde Nudo’yu gönül rahatlığı ile deneyebilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder