12 Kasım 2013 Salı

Kıvırcık Erişte: Nudo


Kap nudo
Nudo


Noodle şimdi Moral Gıda güvencesi ile sofralarımıza kadar geliyor. Hem lezzetli hem de pratik bir öğün isteyenleri beklentilerini fazlasıyla karşılayacak olan “ÖZDE Hazır Kıvırcık Erişte” farklı çeşitleri ile her damak tadına uygun!

Özde Nudo makarna ve türevlerini sevenler için Domatesli, Tavuk-Soğanlı, Tavuk-Körili çeşitleri ile raflarda yerini aldı.  Hem hızlı hazırlanışı hem de lezzetli olması ile dikkatleri üzerine çeken bu ürün ile saatleriniz size kalsın.

Hazırlanması son derece kolay olan Özde Nudo sadece 3 dakika içinde yemeye hazır hale geliyor. Yapacağınız tek şey zevkinize hitap eden Nudo çeşidini almak, ambalajı açmak, içindeki baharatı, yağı ve sebzeleri ambalajdaki eriştenin üzerine dökmek ve belirtilen yere kadar sıcak suyu eklemek olacak. Daha sonra 3 dakikalık bir bekleme sürecinden sonra leziz bir öğün sizleri bekliyor olacak.

Özellikle zamanı az olanlar için oldukça iyi bir alternatif. Zamanı iyi kullanmanızı sağlamasının yanı sıra yemekten de zevk almanızı sağlayacak olan Özde Nudo bizler için sağlıklı bir fast food olacak. 

Bakkalarda, marketlerde ve süper marketlerde rahatça bulabilecek, oldukça uygun fiyatlarda alabileceksiniz.

Günün her saatinde ve her yerde kolayca tüketebileceğiniz Özde Nudo hem sağlıklı olması hem de besleyici ve doyurucu olması ile beğeninize sunuldu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder