5 Kasım 2013 Salı

Nudo'yla tanıştınız mı?


Sürekli tüketen veya deneyen birçok insana göre Noodle, dünyanın en lezzetli yemeklerinden biridir. Dünyaca ünlü fakat ülkemizde henüz yaygınlığı olmayan bu ürüne nasıl ulaşacaksınız? İçeriğinden, hijyen şartlarından, kalitesinden veya lezzetinden nasıl emin olabileceksiniz? Bu sorularınızı bertaraf edip haklı kaygılarınızı gidermek üzere Türkiye’de Özde Nudo Moral Gıda güvencesi ve Eriş un tecrübesi ile harmanlanarak piyasaya sunulmuştur.

Birbirinden lezzetli “Körili, Soğanlı, Domatesli ve Sebzeli” hazır kıvırcık erişte çeşitlerinin yanı sıra, geniş aileleri mutlu sofralarda birleştiren “Özde NUDO Sofra” çeşidiyle karşınızda. Moral Gıda’nın Türk damak tadına uygun olarak hazırladığı NUDO neşenize neşe katmak için yollara düştü bile. Kolaylıkla erişebileceğiniz elit ve bir o kadar da mütevazı bu ürün ömrünüze ömür katacak. Lezzetli bir yemek hazırlamak artık fazla zamanınızı almayacak ve sadece 3 dakika gibi kısa bir sürede NUDO ile bu keyfi kolayca ve zahmetsizce tadacaksınız.

Nudo ile tanışmanızı içtenlikle tavsiye ediyoruz. Peki, neden NUDO almalısınız? Nudo’yu böyle güzel yapan nedir? Öncelikle NUDO içerisine yapay koruyucu, renklendirici, aroma verici, asitlik düzenleyici, jelleştirici gibi aklınıza gelebilecek hiçbir katkı grubu maddesi ve zararları ortaya konulduğu halde ürünlerin çoğunda kullanılan yapay lezzet arttırıcı MSG katkısı eklenmemiştir. Tamamen doğal lezzetlerle beğenilerinize sunulan NUDO, GİMDES onaylı helal sertifikasını da alarak “HELAL” rozetini yakasına takmıştır.

NUDO’yu ister öğünlerde, öğün aralarında ya da atıştırmalık olarak tüketebilir, isterseniz misafirlerinize, yakınlarınıza, arkadaşlarınıza da ikram edebilirsiniz. Hazırlaması çok kolay olduğu için istediğiniz her an ve her yerde kendinizi yormadan çok kısa bir süre içinde NUDO’yu afiyet ve güvenle tüketebilirsiniz.

Özde NUDO “Paket ve Bardak” ambalaj içeriği; Kıvırcık erişte bloğu, sos, kırmızıbiber, çeşnili bitkisel yağ ve kurutulmuş sebze paketlerinden oluşur. Yapmanız gereken ambalaj içindeki bu paketleri çıkarıp Kıvırcık erişte ile hazırlama talimatına uyarak karıştırmaktır. Yemek için çok para harcamamak ve zaman kaybetmemek istiyorsanız, Nudo’nun doğallık kokan lezzet yolunu takip ediniz. Ayrıca meşguliyetlerinizden dolayı öğünleri atlama probleminiz varsa Nudo ile kısa sürede yeterli ve dengeli beslenmiş olacaksınız. Kilo problemiyle yemekten kaçıp açlık çekiyorsanız artık dert etmeyin Nudo, bir gofretten bile düşük kalorili bir ürün olduğundan sizi kendine çekecektir.

Sağlıkla ve güvenle…

sofra nudo
Nudo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder