18 Kasım 2013 Pazartesi

Özde Nudo İle Yemek Zevkiniz Değişecek


poşet nudo
Nudo


Lezzetli bir yemek yapmak, çoğu zaman saatlerimizi alır. Birkaç gün sosa yatırılan malzemeler, özel baharatlar ve saatlerce pişirme süresi gibi bunu uzattıkça uzatabiliriz.

Artık yemek hazırlamanın zahmetli olduğu düşüncesini değiştirecek olan son derece kaliteli bir ürün piyasalarda desek ne düşünürsünüz? Moral Gıda uzun süren çalışmalar sonucunda oldukça kaliteli ve bir o kadar da lezzetli bir hızlı yemek ürününü piyasaya sürdü. Bu ürünün adı Özde Nudo. Uzakdoğu kültürünün izlerini taşıyan bu lezzet sadece 3 dakikada hazırlanması ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor diyebiliriz.

Oldukça besleyici olmasının yanı sıra doyurucu olmak özelliği ile de artık yemek yeme kültürümüzü biraz daha değiştirmemize yardım edecek olan bu ürün sayesinde midenizi hiç yormadan birden fazla besini de almış olacaksınız. Bir paket Özde Nudo içerisinde hem karbonhidrat, hem vitamin, hem de protein bulunmaktadır.

Hazırlanması kadar yenmesi de son derece kolay olan kıvırcık erişte yani Özde Nudo ile en fazla bir elmadan aldığınız kadar kalori alırsınız. Farklı aromaları ile de birden çok seçeneğini bizlere sunan Nudo, kızartılarak hazırlanmaktadır.

Su ihtiyacımızı da karşılayacak olan Özde Nudo, Türk damak yapısına son derece uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder