18 Kasım 2013 Pazartesi

Katkı Maddesi Olmayan Hızlı Gıda Özde Nudo


sofra nudo
Nudo


İyi bir yemek dediğimiz zaman aklımıza ilk gelen çeşitlerden biri çorbadır. Peki neden? Çünkü günlük su ihtiyacımızı lezzetli bir şekilde karşılamanın en etkili yoludur. Vücudun ihtiyacı olan bir çok besini de içerir. Artık çorba içmeden de bu ihtiyacımızı çok daha lezzetli bir şekilde karşılayabiliriz.

Özde Hazır Kıvırcık Erişte, yani Özde Nudo olarak raflarda göreceğimiz yepyeni bir ürün var. Aslında hiç alışık olmadığımız bir kültürü yani Uzakdoğu kültürünü Türk yemek yapısına uydurarak son derece harika işler çıkarmış diyebiliriz. Özde Nudo sayesinde birkaç farklı yiyecekten alabileceğimiz besinleri tek bir besinden de almamız mümkün olacak.

Helal Gıda Belgesi de olan Özde Nudo son derece güvenilirdir. Moral Gıda'nın yaptığı en iyi ürünlerden biri olarak kabul edebiliriz. Üründe kullanılan etlerin yanı sıra diğer malzemeler ve maddeler de tamamen hem dini, hem de sağlık yönünden koşulları karşılamaktadır.

MSG olarak bilinen Mono Sodyum Glutamat'da içermeyen Özde Kıvırcık Erişte hiçbir yapay tat kullanılmadan en sağlıklı lezzeti sizler için sunuyor. Renklendirici ve gıda boyası da içermeyen bu ürün ile doğal ve sağlıklı beslenmenin en hızlı yolunu keşfedeceksiniz!

3 dakikada en lezzetli yemeği hazırlamanın tek yolu olan Özde Nudo sayesinde sağlıklı öğünler sizleri bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder