7 Ocak 2014 Salı

Nudo’yu At Çantaya, Çık Yola


Uzun yol seferlerinde ya da başka ülkelere giderken acaba bu geçen sürede ne yiyeceğim sorusu akılları sık sık kurcalar. Özellikle hiç bilmediğiniz  bir ülkeye giderken. Yemek kültürü hakkında bilginiz yoktur, kalacağınız yere yakın iyi restoranlar var mıdır bilemezsiniz... Bunun gibi daha bir çok sorun karşınıza çıkabilir ama artık bunun da bir çözümü var.

ince nudo
Nudo


Moral Gıda güvencesi ile hazırlanmış olan Özde Nudo’lar uzun raf ömrü ve pratik hazırlanma yöntemi ile son zamanlarda dikkatleri üzerine geçen bir ürün. Özellikle tatilcilerin ve uzun yol yapanların hayatına renk katabilecek bu lezzetli ürünler farklı ambalajları ve çeşitleri ile herkesin rahatlıkla tüketebileceği şekilde hazırlanmış.

Sadece 3 dakikada hazırlanabilen Özde Nudo’lar için ihtiyacınız olan tek şey sıcak su. Eğer sıcak suyunuz varsa leziz bir yemeğiniz de var demektir.

Farklı soslarla daha da lezzetlendirilmiş çeşitleri de bulunan Özde Nudo’lar sizlere yeni yol arkadaşı olacak.

Kolay taşınabilir şekilde hazırlanmış olan bu ürünleri yola çıkarken çantanızın bir köşesine atın ve gerisini düşünmeyin. Bu ürün sizinle birlikte olduğu sürece açlık sizin için sorun olmaktan çıkacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder