7 Ocak 2014 Salı

Farklı Lezzetler Denemek İsteyene Özde Nudo


Sürekli benzer tatlardan sıkıldıysanız o zaman sizlere harika bir alternatif sunabilirim. Piyasaya yeni çıkmış olan Özde Nudo hem gözünüze, hem de midenize hitap edecek.

soğanlı nudo
Nudo


Uzakdoğu mutfağının esintilerini taşıyan bu ürün noodleı Türk damak tadına en uygun şekilde bizler için getiren Moral Gıda, gerçekten başarılı bir işe imza atmış. Gerek  sağlık konusunda, gerek lezzet hususunda gerekse de dini koşullara uygun şekilde hazırlaması konusunda son derece duyarlı bir şekilde geliştirilmiş. Farklı lezzetlerin kapılarını bizler için aralamak için de sade, domatesli ve körili gibi bir çok seçeneği sunuyor.

Kendi lezzetini kendi hazırlamak isteyenler ya da sadelikten yana olanlar için hazırlanmış olan Özde Nudo Sofra, mutfakta yeteneklerinizi göstermek isteyenlere ideal bir çözüm. Nudo’yu hazırlamak aslında kolay, sadece 3 dakika ama biraz daha zaman ayırır ve soslarla daha da lezzetli hale getiririm derseniz o da size kalmış.

Zamanı olmayanlar için de kendinden soslu ürünler de hazır bekliyor olacak. Bu ürünlerde sizi zorlayacak  tek şey tercih yapma aşaması olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder